NJOFTIM

Autoriteti Kombëtar i Kualifikimeve njofton se uebfaqja zyrtare është në proces të zhvillimit dhe jo të gjitha dokumentet janë të përditësuar në faqe. Për çdo informatë shtesë na shkruani info.akk@rks-gov.net.

 

Ju falemninderit për mirëkuptim!