Dokumente per shkarkim

1. Asistent Administriv
2. Metalpunues
3. Furrëtari
4. Mishtar
5. Qumështar
6. Instalues i ujësjellësit dhe Kanalizimit
7. Instalues i Ngrohjës Qendrore
8. Instalues elektrik
9. Teknik Agrobiznesi
10. Shitës
11. Furnitor
12. Nëpunës i shërbimeve bankare
13.Nëpunës i eksportit dhe importit
15. Referent i kuadrove
16. Agjentë/Agjente turistike dhe e informimit për udhëtime
17.Nëpunës i Marketingut
18. Nëpunës industrial
19. Nëpunës për Administrim zyre dhe Menaxhim
20. Shitës me pakicë
21 Shitës me shumicë
22. Shitja dhe shërbimi i klientit
23. Nëpunës ne menaxhim turistik
24. Asistent në organizimin e ngjarjeve
25. Automekanik
26. Zjarrfikës
27. Veterinari
29. Opticient
31. Teknik Dentar
33. Asistent i Audiologjisë
34. Asistent i kujdesit social shëndetsor
35. Asistent i Ortopedisë
36. Shitës me shumicë dhe pakicë
38. Menaxher i ndërmarrjeve mikro dhe të vogla
39.Oficer doganor
41. Zyrtar korrektues
43. Zyrtar sprovues
45. Parukier
47. Pedikyrist
49. Grimer
50. Manikyr
51. Edukimi profesional për kozmeticiente
51. Estetikë
52. Nëpunës Kontabiliteti
53. Prodhuesit e kulturave tė përziera dhe të kafshëve
54. Transport Rrugor
55. Trafik Rrugor
58. Operator i veglave të makinave
59. Menaxher i Mirëqenies Sociale
60. Profesionistët e Punës Sociale
61. Bashkëpunëtor profesional të punës sociale
62. MEKATRONIKË - Operatorė i robotėve industrial- teknik i drejtimit
63. Autongjyrosje
64. Polic i Ri
65. Inspektor i Inspektoriatit Policor të Kosovës
66. Banakier
68. Pastier
69. Picamen
71. Kuzhinier
72. Këshilltar i karrieres
73. Asistent për fëmijë me nevoja të veçanta arsimore
74. Asistent i fizioterapisë
75.Profesionistët-specialistët e administrimit të politikave
77.Asistent i shtijës
79. Instruktor i Shoferëve
80. Kultivues i perimeve
81. Konservues i frutave perimeve dhe të ngjajshme
82. Kultivues i rrushit
83. Rrobaqepësit rrobaqepëset gëzofpunuesit dhe kapelabërësit
84. Modelist prerës dhe punues të tekstilit dhe të tjerë të ngjajshëm
85. Agjentë Agjente turistike
87. Muratorët dhe Punëtorët e ngjashëm
88. Asistent i punëtorit të kulturave bujqësore
89. Asistent i punëtorit të prodhimit
90. Operuesit e kamionëve të ngritjës
91. Operuesit e impianteve të vinçave ngritjeve dhe të ngjashëm
92. Shoferët e makinave taksive dhe furgonave
94. Instruktor në vendin e punës
95. Trajner në kompani
96. Instruktor për të rritur
97. Dizajnerët dhe dekoratorët e enterierit
98. Zdrukthëtarë
99. Punëtor për mbledhje, kultivim dhe përpunim të frutave të malit
100. Punëtor për mbledhje, kultivim, përpunim të bimëve mjekësore aromatike
102. Nëntoger në Forcat e Armatosuar
103. Teknikët e inxhinierisë elektrike
104. Vlerësues i pronave të paluajtshme
105. Bashkёpunёtor Profesional i Infermierisё
106. Asistent Dentar
108. Metalpunuesit - Niveli i IV
109. Teknik i Farmacisë
110. Ekspert për shëndet dhe siguri në punë
111. Teknik i laboratorit mjekësor
112. Instalues i ujësjellësit, ngrohjes dhe klimatizimit
113. Metalpunues - Niveli V
114. Instalues elektrik
115. Teknik i izolimit të ndërtesave
116. Profesionistët e punëve gjeodezike,kadastrale